Wij zijn niet alleen een 3D-print service, want wij zijn uw strategische productiepartner. Dat betekent dat we uw productieproces onder de loep leggen: wat kan beter, effectiever of sneller? 3D-printen brengt zoveel voordelen met zich mee waar wij u graag in mee willen nemen. We werken met veel verschillende technieken en zowel 1 stuk als 10.000 stuks is mogelijk. 3D Next Level – industrial wil u ontzorgen en uw bedrijf door middel van maatwerk en advies naar een Next Level helpen!

Over ons

3D Next Level
where technology meets creativity

3D Next Level kijkt met een andere blik naar technologie en creativiteit. Wij geloven dat technologie en creativiteit samenwerken en elkaar niet uitsluiten. Wanneer deze twee samensmelten worden onmogelijkheden mogelijk en worden er échte oplossingen voor een technisch problemen uitgevonden die veel verder gaan dan de oplossingen die al reeds in de markt te vinden zijn. Wij doorleven technologie en creativiteit en zetten onze skills graag in om voor u het project op te leveren wat voor u misschien wel onmogelijk lijkt…

Technisch 3D-printen is de toekomst

“Technisch 3D-printen is de toekomst”, maar hoe vertalen we dit nu precies naar de praktijk. Hier komen wij om de hoek kijken, want met dit vraagstuk helpen wij u op weg. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en staan naast u om als productiepartner met uw unieke proces mee te kijken en te ondersteunen. Wij hebben diepgaande kennis van kunststoffen en andere materialen en stellen u de juiste inhoudelijke vragen. Zo komen we precies achter uw wensen en eisen van het product en productieproces. Onze service gaat daarom verder dan alleen het 3D-printen van uw product, wij denken mee met uw gehele engineerings- en R&D team zodat uw team de vertaalslag naar 3D-printen zelf ook gaat maken en uw gehele proces efficiënter, sneller en beter wordt.

technisch 3d-printen

Innovatief vanaf 2018

3D Next Level is in 2018 begonnen met een eerste grootformaat 3D-printer. In de loop der jaren breidde 3D Next Level uit met diverse 3D-printers, aanvullende machines en technieken, o.a. rotatiegieten, RIM-molden, CNC-frezen etc. Het team is in de loop der jaren uitgebreid en we zijn in Nederland een belangrijke productiepartner aan het worden voor vele technische bedrijven en bedrijven in de industrie. Innovatie, ontwikkelen en verbeteren zit in ons bloed en is een essentieel onderdeel in ons bedrijf. Wij zijn een familiebedrijf en hebben een karakter waarbij we elkaar en onze klanten iedere dag verder willen helpen.

3D Entrepreneurs

Wij worden nu al gezien als dé 3D entrepreneurs van Nederland en dat is precies waar we komende jaren verder aan willen bouwen. Groei is een essentieel onderdeel daarvan en daarom spelen we in op de groeiende markt voor 3D-technologie. Wist u dat ambacht en technologische innovatie hand in hand kunnen gaan? Wij zoeken altijd de grenzen op wat haalbaar is met de nieuwste technologieën. Testen en innoveren staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij lopen voorop met onze machines en materialen en hebben intensieve partnerschappen met onze 3D-printerleveranciers. Ons R&D team staat nooit stil en werkt dag en nacht aan het verbeteren van de 3D-technologieën waardoor we steeds meer kunnen gaan bereiken met technisch 3D-printen.

3D Next Level is meer dan alleen een 3D-print service.

Bij 3D Next Level is het 3D-printen slechts een onderdeel van het proces. Wij leveren namelijk compleet afgewerkte producten en bieden zo een totaaloplossing voor onze klant. Zo kunt u denken aan:

EMPLOYEES

Ons Team

Lennart

Technisch Directeur & Eigenaar

Eline

Creatief Directeur & Eigenaar

Shirley

Office Manager

Guus

Senior Engineer & Sales

Sjors

Technisch Engineer

Joris

Technisch Engineer & Sales

Mike

Technisch Engineer

Sjoerd

Technisch Engineer

Joeri

Technisch Engineer

Bram

Technisch Engineer

Oliver

Technisch Engineer R&D

Dennis

Werkplaats Medewerker

Arnaud

Allround Werkplaats Medewerker

Kees

Werkplaats Medewerker

Het 3D Next Level DNA

Wij zijn ambitieuze Next Levellers met een hart voor techniek en innovatie. In alles doen wij een stapje extra, voor elkaar en voor onze klanten, excellentie noemen we dat. Een positieve sfeer en een groepsgevoel is essentieel in ons team. We werken hard en hebben een 9 tot het af is mentaliteit. Wij zijn eerlijk tegen onze klanten en werken hard aan lange termijn relaties. Uw uitvinding, design of probleem wordt onze nieuwe uitdaging! Schelden en klagen is een “no go” bij ons, want met een positieve instelling gaan we als team op naar de top om dé speler in Nederland te worden op het gebied van 3D-technologie.

“De passie voor innovatie en verbetering brengen, dat drijft mij iedere dag opnieuw”

Lennart van den Doel

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen

3D-printen geeft ons de mogelijkheid om complexere onderdelen aan te bieden die beter aan de gestelde eisen voldoen.

De Vette
Staalconstructiebedrijf

Er zijn veel jonge mensen werkzaam bij 3D Next Level en die maken voor ons het verschil. De jongere generatie kijkt anders naar de wereld en onze auto. Gezamenlijk met onze kennis er ervaring krijg je een hele goed vibe.

René Chaudron
Brute Jeeps

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!