Toepassingen

schaalmodellen & maquettes

Wij maken high end schaalmodellen voor u!

Wilt u op een beurs of bij een presentatie écht indruk maken met uw technische machine, gebouw, boot, product of ander technisch model? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw schaalmodel, maquette en beursmodel!

"Wij helpen u van A tot Z en leveren high end maquettes en schaalmodellen op."

Wilt u indruk maken met uw motor, gebouw, product, machine of ander model maar kunt u niet een tastbaar object aan uw potentiële klant laten zien? Maak dan nu indruk door het project door ons het professioneel te laten 3D-printen en optioneel ook af te werken. 

Neem snel contact op met één van onze experts

Portfolio
TESTIMONIAL

“Wij zijn zeer tevreden met het werk wat 3D Next Level levert en eerder heeft geleverd. Wij leveren vaak complexe projecten gemaakt met staalconstructies uit onze fabriek.
3D Next Level zet onze 3D-modellen om en verwerkt deze tot een hoogwaardig schaalmodel voor een presentatie of als geschenk. Op deze manier kunnen wij een goede indruk achterlaten waar we later de vruchten van plukken.”

Joris van Dijk – Dijkstaal B.V.

Ontdek de kracht van relatiegeschenken, want cadeaus openen deuren! Versterk uw bedrijfsbanden en vergroot de merkloyaliteit met onze custom made geschenken. Laat uw waardering blijken aan klanten, partners en werknemers met onze hoogwaardige 3D-prints in de vorm van kleine schaalmodellen. 

Met relatiegeschenken creëert u blijvende indrukken, bevordert u mond-tot-mondreclame en stimuleert herhaalprojecten en blijft u in het zicht van uw klant. Ontdek vandaag nog hoe relatiegeschenken uw bedrijf naar Next Level kunnen tillen!

Relatie geschenken

AANVRAAG SCHAALMODEL

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam:

Neem contact op met 3D Next Level

sales@3dnextlevel.com
Guus Dekker +31 6 15 34 53 43
Joris Schipper +31 6 11 88 43 23

Full color

Een andere optie voor een schaalmodel in de 3D-printmethode met een full color 3D-poederprint. Dit is een iets mindere high end afwerking dan de bovenstaande methode, maar soms wel sneller om te maken.

Full color 3D-printen is een proces waarbij wit kunststof poeder laag voor laag wordt bedekt met full color inkt. Deze inkt dringt door in het poeder, kleurt het en fungeert als lijm waar nodig. Na het printen blijft er een bak over met los wit poeder waarin de volledig gekleurde 3D-geprinte objecten stevig zijn ingebed. Deze innovatieve techniek maakt het zelfs mogelijk om textuur van metselwerk mee te printen.

3D Next Level

Uw partner in schaalmodellen!

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!