WAAROM 3D NEXT LEVEL?

UW ERVAREN PARTNER IN 3D-PRINTEN

Grote aantallen

Produceer duizenden onderdelen per dag.

Premium eindproduct

3D-printen als functioneel eindproduct

Vermijd malkosten

Bespaar geld door geen complexe mal te produceren

Snelheid

Productietijd in dagen i.p.v. maanden

Produceer lokaal in grote aantallen met behulp van 3D-printen!
3D Next Level maakt het mogelijk!

PRODUCTIE 3D-PRINTEN

PRODUCTION WITHOUT LIMITS

GALLERIJ

Bij 3D Next Level – industrial maken wij technisch graag het onmogelijke mogelijk voor onze klanten. Met het gevolg dat we geregeld een combinatie toepassen van verschillende technieken. Op deze manier kunnen we beter inspelen op de vraag van de klant. Door de combinatie van technieken kunnen wij bijvoorbeeld meeconcurreren qua prijs, kunnen wij sterkere materialen aanbieden of nog duurzamer te werk gaan. Neem voor meer informatie contact op met ons team. 

Direct in contact komen met één van onze experts? Bel of mail dan direct!

3D-printen

Toepassingen

3D-printen kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt in de technische industrie. Wij zetten 3D-printen in voor:

Productie 3D-printen

Prototyping

Schaalmodellen & maquettes

Beursmodellen

Aanvullende Services

Extra Features

3D-scannen

Wilt u hulp bij het verbeteren of ontwerpen van uw product? Wij zetten in veel gevallen 3D-scannen in om uw situatie goed in kaart te brengen zodat we u goed kunnen helpen.

Productontwikkeling

Wilt u hulp bij het ontwikkelen van uw product? Wij helpen u bij het testen en ontwikkelen van uw product voordat we het massa gaan produceren.

Engineering

Heeft u hulp nodig in het engineeringsproces van uw product? We helpen u graag. We zorgen dat uw product optimaal wordt gemaakt voor 3D-printen en denken mee over uw eindproduct.

Assemblage

Wij maken eindproducten voor onze klanten. Dat wil zeggen dat als er nog aanvullende componenten moeten worden meegeleverd of moeten worden verwerkt in de onderdelen dat wij dit ook uit handen nemen.

Spuiterij

Voor het afwerken van onze 3D-prints hebben wij ook een eigen spuiterij in huis. Dit betekent dat wij uw product ook in één of meerder kleuren kunnen spuiten en afwerken. Op die manier houden wij de snelheid in uw project.

Verpakken & Verzenden

Wij ontzorgen u van begin tot eind. Daarom bieden wij een extra service aan om uw producten te verpakken en te versturen naar u of naar uw klant.

Neem contact op

Bespreek uw productie casus

Breng jouw bedrijf naar een Next Level met onze productiediensten. Laat ons u helpen uw productieproces te verbeteren. Om u de beste oplossing te bieden, willen we uw specifieke vereisten begrijpen. We investeren dan ook tijd in onze klanten om hun behoeften en de uitdagingen van hun branche volledig te begrijpen.
Direct in contact komen met één van onze experts? Bel dan naar  +31 6 15 34 53 43

Video afspelen

Technisch 3D-printen is de toekomst

Wij zijn niet alleen een 3D-print service, wij zijn uw strategische productiepartner. Dat betekent dat we uw productieproces onder de loep leggen: wat kan beter, effectiever of sneller? 3D-printen brengt zoveel voordelen met zich mee waar wij u graag in mee willen nemen. We werken met veel verschillende technieken en zowel 1 stuk als 10.000 stuks is mogelijk. 3D Next Level – industrial wil u ontzorgen en uw bedrijf door middel van maatwerk en advies naar een Next Level helpen!

3D Next Level 3D-printer

3D-printen, 3D Next Level - industrial

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen over 3D Next Level

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

3D-printen geeft ons de mogelijkheid om complexere onderdelen aan te bieden die beter aan de gestelde eisen voldoen.

De Vette Staalconstructiebedrijf

Er zijn veel jonge mensen werkzaam bij 3D Next Level en die maken voor ons het verschil. De jongere generatie kijkt anders naar de wereld en onze auto. Gezamenlijk met onze kennis er ervaring krijg je een hele goed vibe.

BRUTE Jeeps

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!