Services

3D design & 3d-scannen

Ontdek de wereld van 3D, van de grenzeloze creativiteit & innovatie met onze 3D-teken- en 3D-scanoplossingen. Onze geavanceerde technologie stelt u in staat om uw visie tot leven te brengen met ongeëvenaarde precisie en detail. Met 3D-tekenen kunnen we uw ideeën omzetten in digitale modellen die de basis vormen voor innovatieve ontwerpen en producten. Of u nu een techneut bent die op zoek is naar technisch onderdeel of een productontwerper die een prototype wil maken, wij hebben de tools en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Daarnaast bieden we 3D-scandiensten waarmee we fysieke objecten kunnen digitaliseren en omzetten in nauwkeurige 3D-modellen.  Ontdek vandaag nog de grenzeloze mogelijkheden van 3D-tekenen en 3D-scannen voor uw projecten!

3D-tekenen & 3D-design

Sommige klanten hebben al een goed uitgewerkt 3D-design van hun (technisch) product. Toch zijn er nog vaak aanpassingen nodig om dit te optimaliseren voor 3D-printen. Echter, regelmatig is er ook de behoefte om het hele design traject bij een van onze engineers neer te leggen. Wij hebben ruime ervaring voor productdesign in een breed aantal marktsegmenten. Graag denken we hierin met u mee

Wanneer moet je een 3D-design maken?

Als er nog geen bestaand fysiek (3D)-object is en het 3D-design tot stand kan komen door middel van heldere instructies, maten, afbeeldingen of schetsen.

Services - 3D-scannen

3D-scannen

3D-scannen is het creëren van een digitaal 3D-model op de computer vanaf een bestaand fysiek object. Dit gebeurd door middel van een scanapparaat wat via licht- of lasertechnologie een object kan inscannen en dit kan omzetten naar een 3D-model. Dit 3D-model kan vervolgens nog worden aangepast of bewerkt in onze 3D-software. Zo kan de 3D-scan bijvoorbeeld nog meer detail krijgen op bepaalde delen, of zelfs compleet worden aangepast en het model kan uiteraard worden geschaald naar de juiste afmeting.

Wanneer gebruik je 3D-scannen?

  • Je gebruikt 3D-scannen als er al een bestaand object is van hetgeen wat je wilt 3D-printen. Je gebruikt 3D-scannen bijvoorbeeld als je het gemaakte object exact wilt kopiëren in 3D en daarna wilt verschalen of aanpassen.
  • Je kan 3D-scannen ook indirect gebruiken. Dit zie je onder andere gebruikt worden voor technische toepassingen in de industrie. Bijvoorbeeld als een onderdeel specifiek op een bepaalde plek op een auto moeten komen en het als een puzzel  in elkaar moet vallen. Zo kan je een 3D-geprint onderdeel laten aansluiten op een bestaand object.

We hebben de afgelopen jaren al veel gedesigned en gescand. 3D Next Level gaat geen uitdaging voor jou uit de weg!

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen over 3D Next Level

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Er zijn veel jonge mensen werkzaam bij 3D Next Level en die maken voor ons het verschil. De jongere generatie kijkt anders naar de wereld en onze auto. Gezamenlijk met onze kennis er ervaring krijg je een hele goed vibe.

BRUTE Jeeps

BRUTE PROCES STAP VOOR STAP:

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!