3D-printen

Toepassingen

3D-printen kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt in de technische industrie. Wij zetten 3D-printen in voor:

Productie 3D-printen

Prototyping

Schaalmodellen & maquettes

Beursmodellen

Productie 3D-printen

1 of 25.000 stuks. Wij maken het mogelijk! Snel, stevig en gedetailleerd door industrieel 3D-printen! Wij helpen u bij het vinden van de potentie van additive manufacturing (AM).

Een bijkomend voordeel van 3D-printen is dat het productieproces opnieuw onder de loep ligt. Wij kijken namelijk verder dan een product 3D-printen, wij denken mee in het gehele proces.

Prototyping

Bent u op zoek naar een prototype voor uw product en wilt u dit volledig of gedeeltelijk uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij 3D Next Level helpen we u verder. 

Dit kan een (verkleind) niet functioneel onderdeel zijn maar ook een werkend en sterk functioneel onderdeel. Vaak wordt er een serie prototypes gemaakt omdat men in een korte tijd verbeteringen en veranderingen wil doorvoeren.

Wij kunnen u zelfs helpen bij het ontwikkelen van uw product en testen en het engineeringsproces voor u uit handen nemen. Wilt u dit liever zelf doen, dan helpen we u graag verder in het opleveren voor een mooi, hoogwaardig prototype.

Schaalmodellen

Binnen 3D Next Level hebben wij ruime ervaring met het maken van schaalmodellen voor o.a. beurzen, klantrelaties, geschenken en aankleding van uw showroom. Wij zetten uw grote technische bestanden om en helpen u van A tot Z.

Beursmodellen

Steeds vaker zien we dat technische bedrijven graag impact willen op een beurs of event. Toch kunnen en willen technische bedrijven niet altijd hun grote, zware machines en producten meenemen naar een beurs. Om toch indruk te kunnen maken op een evenement kunnen wij uw machines of producten maken m.b.v. 3D-printen. Op die manier kunt u wel een tastbaar model aan uw potentiële klanten laten zien. Wij kunnen het volledige project voor u uit handen nemen: 3D-modellen aanpassen, 3D-printen in de gewenste afmeting, versteviging & opbouw, tot slot het afwerken in de gewenste kleuren en transport. 

Waarom kiezen voor 3D Next Level?

Van A tot Z

3D Next Level maakt het verschil in het aanbieden van gehele projecten. Wij werken intensief samen met onze klanten. Vanaf het moment dat een klant een aanvraag heeft tot het opleveren en optimaliseren van het product, wij gaan het gehele traject met u mee. Wij zijn goed in het projectmanagement en kunnen ook uw team meenemen in het gehele traject.

3D-entrepeneurs

Binnen 3D Next Level staat testen en innoveren hoog in het vaandel. Dit maakt dat wij intern een R&D team hebben en onze engineers altijd bezig zijn met ontwikkeling brengen in de 3D-print markt. Daarnaast gebruiken we ook aanvullende productiemethodes zoals RIM-molden, rotocasting en andere conventionele productiemethodes. We zijn erg innovatief en denken volledig in 3D. Zo 3D-printen wij bijvoorbeeld ook intern onze mallen voor onze producten en gebruiken we dit in combinatie met ambacht.

Excellent & betrouwbaar

Excellentie is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. De kwaliteit van leveren en meedenken maakt ook dat onze klanten terugkomen en nieuwe klanten doorsturen. Wij komen onze beloftes na en zijn eerlijk en betrouwbaar in het gehele proces. Daarnaast zijn wij erg innovatief met ons bedrijf. Dit maakt dat wij in sommige gevallen ook verder kijken dan alleen 3D-printen. We maken gebruik van aanvullende diensten, zoals assemblage, afwerking, malmakerij en andere productiemethodes.   

Meedenken in het gehele productieproces

Wij kijken veel verder dan alleen of we uw product kunnen 3D-printen. Wij verbeteren uw gehele productieproces en zijn pas tevreden als u tevreden bent met het eindproduct. 3D Next Level is op deze manier uw strategische productie partner. Wij testen op locatie en op onze testbanken en leggen zo, samen met uw technische team, uw productieproces onder de loep: wat kan beter, effectiever of sneller? Daarbij optimaliseren we uw product voor 3D-printen om tijd, kosten en onnodige complexiteit te besparen.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!