Toepassingen

Prototypes

Wij maken high end prototypes voor u!

Wilt u in één oogopslag indruk maken met uw nieuwe product of moet uw team van engineers en ontwerpers het ontwerp goed testen voordat u het in grote aantallen laat produceren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw prototype!

"Wij helpen u van A tot Z en leveren u een high end prototype af."

Is uw R&D team weken lang bezig met eigen mockups en 3D-prints om een tastbaar model te krijgen van uw product? Bespaar nu kosten en tijd door ons het professioneel te laten 3D-printen en mogelijk ook af te werken. 

Neem hieronder contact op met één van onze experts

PORTFOLIO

 

In verband met het tekenen van NDA’s kunnen wij niet al onze projecten tonen. 

AANVRAAG PROTOTYPE

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam:

Waarom prototypes laten 3D-printen bij 3D Next Level?

Prototyping is in productontwikkeling vaak een essentiële stap in het proces. Veel bedrijven kiezen ervoor om van hun product eerst een prototype te laten maken om het daarna in de massa te laten maken. Bij 3D Next Level hebben we een team aan engineers die u graag verder helpen in dit proces. Of u nu een prototype maakt voor intern gebruik om te testen en uw product verder door te ontwikkelen of om indruk te maken bij een potentiële nieuwe klant of investeerder? Wij kunnen u verder helpen. 

Wist u dat we bij 3D Next Level ook aan massaproductie 3D-printen doen? Na het prototyping fase kunnen we u daarom eventueel ook helpen bij de productie!

3D Next Level

Uw totaal partner in prototyping!

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!