Toepassingen

Beursmodellen

"Lichtgewicht beursmodellen die indruk maken!"

Wilt u in één oogopslag indruk maken met uw machine, motor of product maar is uw machine te groot, te zwaar of gevoelig om op een beurs te tonen? Laat dan een 1:1 of uitvergrootte versie maken door ons die makkelijk te transporteren is.

"Wij helpen u van A tot Z en leveren u een high end beursmodel af."

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u indruk maken met uw technische machine of product maar is het te complex om uw machine te transporteren of te gevoelig voor de concurrent? Laat dan een high end beursmodel maken door 3D Next Level. 

PORTFOLIO

AANVRAAG BEURSMODEL

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam:

Ontdek de voordelen van het maken van beursmodellen bij 3D Next Level

Steeds vaker zien we dat technische bedrijven graag impact willen op een beurs of event. Toch kunnen en willen technische bedrijven niet altijd hun grote, zware machines en producten meenemen naar een beurs. Om toch indruk te kunnen maken op een evenement kunnen wij uw machines of producten maken m.b.v. 3D-printen. Op die manier kunt u wel een tastbaar model aan uw potentiële klanten laten zien. Wij kunnen het volledige project voor u uit handen nemen: 3D-modellen aanpassen, 3D-printen in de gewenste afmeting, versteviging & opbouw, tot slot het afwerken in de gewenste kleuren en transport. 

3D Next Level

Uw totaal partner in 3D-printen!

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!