Services

Engineering

Veel van onze projecten vergen veel denkwerk en engineering. U kunt denken aan een complex of groot kunstwerk met een moeilijke bevestiging. Een reclameobject dat op een auto bevestigd moet worden of een zeer complex schaalmodel van een machine of gebouw. Onze engineers hebben ruime ervaring in het engineren van projecten. Wij staan naast u om dit project tot een succes te maken.

Joris Schipper engineer 3D Next Level
Guus Dekker engineer 3D Next Level

Engineering

Bij 3D Next Level hebben we een team van ervaren engineers dat nauw samenwerkt met onze klanten. Ons engineeringproces gaat veel verder dan alleen het uploaden van een 3D-model en 3D-printen. We begrijpen elk onderdeel dat we printen en denken actief mee met de klant om de beste oplossingen te vinden.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we een compleet eindproduct leveren. Naast het 3D-printen voegen we indien nodig aanvullende beugeltjes, boutjes, moertjes of zelfs metaalverlijming toe om aan hun specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook diverse aanvullende productiemethodes in huis aan, zoals rotocasting, rim-molding en aflakken, om aan verschillende eisen te kunnen voldoen.

Bij 3D Next Level houden we niet op bij het printen van een prototype; we testen onze producten uitvoerig in de praktijk. We doen proeven op onze zelfontwikkelde testbanken en gaan net zo lang door tot we het meest optimale product voor de klant hebben bereikt.

Wij geloven in een volledige service en tonen verantwoordelijkheid in het gehele traject. Vanaf het eerste contact tot de levering van het eindproduct, bieden we een uitgebreid traject van A tot Z. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor deskundige begeleiding, innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten.

Voorbeeld Engineering Manneke Pis 3D reclameobject
Voorbeeld staalconstructie in 3D-print - Totaaloplossing
Voorbeeld constructie in 3D-print - Engineering
Voorbeeld constructie in 3D-print - Engineering

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!