Services

Engineering

Veel van onze projecten vergen veel denkwerk en engineering. U kunt denken aan een complex of groot kunstwerk met een moeilijke bevestiging. Een reclameobject dat op een auto bevestigd moet worden of een zeer complex schaalmodel van een machine of gebouw. Onze engineers hebben ruime ervaring in het engineren van projecten. Wij staan naast u om dit project tot een succes te maken.

Joris Schipper Engineering - bij 3D Next Level
Guus Dekker engineering 3D Next Level

Engineering

Bij 3D Next Level hebben we een team van ervaren engineers dat nauw samenwerkt met onze klanten. Ons engineeringproces gaat veel verder dan alleen het uploaden van een 3D-model en 3D-printen. We begrijpen elk onderdeel dat we printen en denken actief mee met de klant om de beste oplossingen te vinden.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we een compleet eindproduct leveren. Naast het 3D-printen voegen we indien nodig aanvullende beugeltjes, boutjes, moertjes of zelfs metaalverlijming toe om aan hun specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook diverse aanvullende productiemethodes in huis aan, zoals rotocasting, rim-molding en aflakken, om aan verschillende eisen te kunnen voldoen.

Bij 3D Next Level houden we niet op bij het printen van een prototype; we testen onze producten uitvoerig in de praktijk. We doen proeven op onze zelfontwikkelde testbanken en gaan net zo lang door tot we het meest optimale product voor de klant hebben bereikt.

Wij geloven in een volledige service en tonen verantwoordelijkheid in het gehele traject. Vanaf het eerste contact tot de levering van het eindproduct, bieden we een uitgebreid traject van A tot Z. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor deskundige begeleiding, innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten.

Voorbeeld Engineering Manneke Pis 3D reclameobject
Voorbeeld staalconstructie in 3D-print - Totaaloplossing
Voorbeeld constructie in 3D-print - Engineering
Voorbeeld constructie in 3D-print - Engineering

3D Next Level team

Onze Engineers

img
Guus
Technisch Engineer
img
Sjors
Technisch Engineer
img
Mike
Technisch Engineer
img
Joris
Technisch Engineer
img
Sjoerd
Technisch Engineer
img
Bram
Technisch Engineer
img
Oliver
Technisch Engineer R&D
img
Joeri
Technisch Engineer

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!