(XXL) 3D-printen

Wij zijn geen 3D-printshop, wij zijn uw 3D-print partner. Bij 3D Next Level – Creative leveren we compleet afgewerkte producten en bieden we een totaaloplossing voor al onze klanten. Met ruime ervaring in het maken van diverse 3D-objecten, zoals kunstwerken, reclameobjecten en maquettes, zijn we bekwaam in zowel klein als groot 3D-printwerk.

Geen schets, idee of ontwerp is voor ons te uitdagend. Gedurende het gehele proces, vanaf de aanvraag tot aan de oplevering van het product of project, denken we volledig met u mee. Ons doel is om u te ontzorgen en met behulp van maatwerk en advies uw project naar een Next Level te tillen.

Dit maakt ons uniek

3D Next Level where creativity meets technology

3D Next Level kijkt met een andere blik naar technologie en creativiteit. Wij geloven dat creativiteit en technologie samenwerken en elkaar niet uitsluiten. Wanneer deze twee samensmelten worden onmogelijkheden mogelijk en worden er oplossingen voor (technische) problemen uitgevonden. Zo komen jouw ideeën tot leven in de fysieke wereld.  Wij doorleven technologie en creativiteit en zetten onze skills graag in om voor u het project op te leveren wat voor u misschien wel onmogelijk lijkt.

3D Next Level - Creative

3D-printen is de toekomst

“3D-printen is de toekomst” dat weten we inmiddels allemaal wel, maar hoe vertalen we dit nu precies naar de praktijk. Hier komen wij om de hoek kijken, want met dit vraagstuk helpen wij u op weg. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en staan naast u om als productiepartner met uw unieke proces mee te kijken en te ondersteunen. Wij hebben diepgaande kennis van kunststoffen en andere materialen en stellen u de juiste inhoudelijke vragen. Zo komen we precies achter uw wensen en eisen van het product en productieproces. Onze service gaat daarom verder dan alleen het 3D-printen van uw product, wij denken mee met uw gehele engineerings- en R&D proces. 

Innovatief vanaf 2018

3D Next Level is in 2018 begonnen met een eerste grootformaat 3D-printer. In de loop der jaren breidde 3D Next Level uit met diverse (XXL) 3D-printers, aanvullende machines en technieken, o.a. rotatiegieten, RIM-molden, CNC-frezen etc. Het team is in de loop der jaren uitgebreid en we zijn in Nederland een belangrijke productiepartner aan het worden voor vele creatieve bedrijven. Creativiteit, innovatie, ontwikkelen en verbeteren zit in ons bloed en is een essentieel onderdeel in ons bedrijf. Wij zijn een familiebedrijf en hebben een karakter waarbij we elkaar en onze klanten iedere dag verder willen helpen.

Interview met Eline & Lennart van den Doel van 3D Next Level - Creative over (XXL) 3D-printen

3D Entrepreneurs

Wij worden nu al gezien als dé 3D entrepreneurs van Nederland en dat is precies waar we komende jaren aan gaan willen bouwen. Groei is een essentieel onderdeel daarvan en daarom spelen we in op de groeiende markt voor 3D-technologie. Wist je dat ambacht en technologische innovatie hand in hand kunnen gaan? Wij zoeken altijd de grenzen op wat haalbaar is met de nieuwste technologieën. Testen en innoveren staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij lopen voorop met onze machines en materialen. Geen uitdaging is ons te gek.

3D Next Level is meer dan alleen een 3D-print service.

Bij 3D Next Level is het (XXL) 3D-printen slechts een onderdeel van het proces. Wij leveren namelijk compleet afgewerkte producten en bieden zo een totaaloplossing voor onze klant. Zo kunt u denken aan:

(XXL) 3D-printen

EMPLOYEES

Ons Team

Lennart

Technisch Directeur & Eigenaar

Eline

Creatief Directeur & Eigenaar

Shirley

Office Manager

Guus

Senior Engineer & Sales

Sjors

Technisch Engineer

Joris

Technisch Engineer & Sales

Mike

Technisch Engineer

Sjoerd

Technisch Engineer

Joeri

Technisch Engineer

Bram

Technisch Engineer

Oliver

Technisch Engineer R&D

Dennis

Werkplaats Medewerker

Arnaud

Allround Werkplaats Medewerker

Kees

Werkplaats Medewerker

Het 3D Next Level DNA

Wij zijn ambitieuze Next Levellers met een hart voor techniek en innovatie. In alles doen wij een stapje extra, voor elkaar en voor onze klanten, excellentie noemen we dat. Een positieve sfeer en een groepsgevoel is essentieel in ons team. We werken hard en hebben een 9 tot het af is mentaliteit. Wij zijn eerlijk tegen onze klanten en werken hard aan lange termijn relaties. Uw uitvinding, design of probleem wordt onze nieuwe uitdaging! Schelden en klagen is een “no go” bij ons, want met een positieve instelling gaan we als team op naar de top om dé speler in Nederland te worden op het gebied van 3D-technologie.

(XXL) 3D-printen

“Met 3D-printen gaan we de wereld veranderen!”

Eline van den Doel

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen

3D Next Level helpt om een idee om te zetten in een tastbaar model

Street Art Frankey
Kunstenaar

Er zijn veel jonge mensen werkzaam bij 3D Next Level en die maken voor ons het verschil. De jongere generatie kijkt anders naar de wereld en onze auto. Gezamenlijk met onze kennis er ervaring krijg je een hele goed vibe.

René Chaudron
Brute Jeeps

Creatief 3D-printen

Logo-industrail-diap_Tekengebied-1_Tekengebied-1.png

Technisch 3D-printen?

3D Next Level – Industrial is uw partner als het gaat om technische 3D-objecten in groot en klein formaat. 1 of 10.000 stuks. Het is ons om het even. Snel, nauwkeurig en goed door industrieel 3D-printen! Wij helpen u bij het vinden van de potentie van additive manufacturing (AM). 3D Next Level – industrial wil u ontzorgen en uw bedrijf door middel van maatwerk en advies naar een Next Level helpen!

Roerder de Vette - 3D Next Level - Industrial

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!