Services

Installatie &
Transport

Bij 3D Next Level begrijpen we dat het laatste stuk van uw project cruciaal is, en we willen u daarom graag bijstaan en begeleiden met de transport & installatie. Of het nu gaat om een indrukwekkend kunstwerk, een uniek prototype, of een speciaal reclame object, we zijn er om ervoor te zorgen dat uw 3D-print veilig en op de juiste manier op zijn bestemming komt.

Wanneer u kiest voor een grote 3D-print bij ons, kunnen we deze voorzien van een op maat gemaakte transportkist. Deze kist is speciaal ontworpen om uw kostbare 3D-object te beschermen tijdens het vervoer. We weten hoe belangrijk het is dat uw creatie onbeschadigd op zijn bestemming aankomt, en daarom nemen we alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt.

Het transport van uw 3D-print naar de gewenste locatie is ook iets waar we graag bij helpen. Of het nu gaat om een kunstgalerij, een evenementenlocatie, of een andere speciale plek, we zorgen ervoor dat uw 3D-print op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomt. 

Bovendien bieden we de mogelijkheid om u te assisteren bij de bevestiging of plaatsing van uw 3D-print op locatie. Ons ervaren montageteam staat klaar om te helpen bij het positioneren van uw kunstwerk of prototype, en we hebben ook een handige kraan beschikbaar voor grotere en complexere projecten. We passen onze aanpak aan op basis van het type project, zodat we altijd de beste oplossing kunnen bieden.

We willen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat van uw 3D-printproject, en daarom gaan we net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. 

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!