portfolio

Waar wij goed in zijn

Verken de veelzijdigheid van 3D-printen, vaak gecombineerd met andere productiemethodes, en laat u inspireren. Bij 3D Next Level – Creative hebben we ruime ervaring in het maken van diverse 3D-objecten, zoals kunstwerken, reclameobjecten en blow-ups. Of het nu gaat om XXL 3D-printen of klein 3D-printwerk, wij beschikken over de benodigde expertise.

All kunstwerken logo's & relatiegeschenken pretparken & musea reclame objecten & blow ups stand- & decorbouw trofeeën & beeldjes

Wij willen je er graag op wijzen dat sommige van onze projecten niet openbaar worden gedeeld op onze website of andere online platforms. Als u meer wilt ontdekken en onze volledige portfolio wilt bekijken, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een persoonlijk bezoek aan onze showroom.

Onder constructie

Dat we bij 3D Next Level niet stil zitten, is bij velen wel bekend. Innovatie stroomt door onze aderen. De passie voor innovatie en verbetering brengen, dat drijft ons iedere dag opnieuw. Die passie heeft ons ertoe gebracht de website, totaal te vernieuwen. Achter de schermen zijn we druk bezig om al onze kennis, ervaring en passie te vertalen naar leuke, inspirerende blogs, interviews en portfolio projecten om met jullie te kunnen delen. 

Houd onze website in de gaten want we delen wekelijks nieuwe informatie. 

3D-Printen

Meer zien?

Volg ons op instagram!

Meer weten of sparren over uw situatie?

Neem dan contact met ons op!