Fabulous finishing

Spuitwerk &
Afwerkingen

Heb je wel eens een kale 3D-print gezien? Een 3D-print rechtstreeks uit de 3D-printer heeft meestal een saai kleurtje en is niet direct een eyecatcher. Maar gelukkig hebben wij de oplossing om jouw 3D-prints er Fabulous uit te laten zien met behulp van onze professionele spuitwerk & afwerkingen. 

Arnaud - Aan het spuiten bij 3D Next Level - Metallic lak, professionele aflak

Spuitwerk

Onze in-house spuiter kan jouw 3D-prints voorzien van een professionele afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met onze Mix & Match-optie kun je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan en de perfecte afwerking creëren voor jouw 3D-objecten. Of je nu op zoek bent naar opvallende kleuren, glanzende metallic tinten, matte texturen of andere luxe afwerkingen, bij ons is er voldoende keus!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze professionele afwerking? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Ons team staat klaar om je te helpen en samen met jou de perfecte afwerking te creëren voor jouw 3D-objecten. Bij 3D Next Level – Creative geloven we dat jouw 3D-prints meer verdienen, ze verdienen de Finishing touch die ze echt Fabulous maakt.

De mogelijkheden:

* Dit proces besteden wij tot op heden uit. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van een andere partij. Voor chroom geldt dat er geen spoed moet zijn. Wij werken hard om dit verchroomproces op termijn in huis te halen.

Heb je een andere afwerking in gedachten die hier niet vermeld staat? Of twijfel je welke afwerking het mooiste resultaat geeft voor jouw idee? Aarzel niet om het ons te laten weten, we denken graag met je mee. 3D-geprinte objecten worden regelmatig ook door de kunstenaar zelf afgewerkt, en dit behoort uiteraard ook nog tot de mogelijkheden Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze spuitwerk en afwerkingen service. We kijken ernaar uit om samen met jou de meest verbluffende resultaten te bereiken!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!