Services

Assemblage en aanvullende componenten

Wij vinden het belangrijk dat we u helpen in uw gehele productieproces. Omdat onze 3D-prints vaak intern verstevigd moeten verwerken wij regelmatig stalen onderdelen in de 3D-prints. Ook verlijmen we bijvoorbeeld draadbussen of draadeinden in onze 3D-prints,  bevestigingen we de 3D-geprinte onderdelen op reeds bestaande elementen of leveren we de juiste bevestigingen direct mee. Toevoeging met elektra of LED zijn allemaal diensten waar wij ervaring mee hebben. Graag denken wij in de praktijk mee zodat jouw idee goed tot zijn recht komt.

3D-prints verstevigen met staal

Staalconstructies & Verstevigingen van 3D-prints

In vele gevallen moet de 3D-print verstevigd worden van binnen. Wij kunnen onze 3D-prints afwerken voor binnen en voor buiten. Voorbeelden van het verstevigen waarbij wij u kunnen helpen en ontzorgen zijn:

LED

Wij kunnen met onze 3D-prints diverse verlichtings opties aanbieden:

3D-prints voorzien van LED - Totaaloplossing voor het Varend Corso

CNC

Wij hebben ook intern een CNC-frees die we gebruiken voor divers aanvullend aanbod als aanvulling voor onze producten. Enkele voorbeelden:

Naast CNC bieden we ook divers snij- en zetwerk metaal (ophangbeugels, sierstrippen, afwerking, bevestiging etc.) aan en laser- en watersnijden voor aanvullende materialen (plaatmetaal, kunststof, acryl en plexiglas, rubber- en foamplaten, hout, etc.). Dit bieden we alleen als extra aan onze klanten om een totaaloplossing aan te bieden. Voor overige productiemethode verwijzen we u graag door naar onze website Industrial.

Overige specials die wij aan kunnen bieden bij onze 3D-prints zijn:

tweetal levensgrote 3D-prints voor Manneken Pis B.V - 3D Next Level - Creative

Gerelateerde projecten

Portfolio

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op en bekijk onze showroom!