Services

NEXT LEVEL SESSIE

Additive manufacturing, ook wel gekend als 3D-printen, biedt voordelen die niet kunnen bereikt worden met klassieke productielijnen: onbeperkte ontwerpvrijheid, customisatie, lichtgewicht, materiaalefficiëntie, … Wij vertellen met passie over 3D-printen en dat dit een baanbrekende oplossing kan zijn. Om dit kracht bij te zetten geven we bij bedrijven een Next Level Sessie waarin we interactief jullie meenemen. 

Onze passie voor 3D-printen stelt ons in staat om bedrijven te inspireren en te helpen bij het ontdekken van de vele toepassingsmogelijkheden. Van de technische industrie tot de medische sector en van de automotive industrie tot de reclamebranche; 3D-printen heeft het potentieel om de manier waarop we producten maken en gebruiken te veranderen.

Joris Schipper geeft 3D Next Level Sessie

Next Level Sessie

“3D-printen is de toekomst” dat weten we inmiddels allemaal wel, maar hoe vertalen we dit nu precies naar de praktijk. Hier komen wij om de hoek kijken, want met dit vraagstuk helpen wij u op weg. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en staan naast u om als productiepartner met uw unieke proces mee te kijken en te ondersteunen. Wij hebben diepgaande kennis van kunststoffen en andere materialen en stellen u de juiste inhoudelijke vragen. Zo komen we precies achter uw wensen en eisen van het product en productieproces. Onze service gaat daarom verder dan alleen het 3D-printen van uw product, wij denken mee met uw gehele engineerings- en R&D proces.

Interesse?

Boek dan nu een sessie voor uw bedrijf!​