Ik wil een award: de reis naar een op maat gemaakte trofee

3D geprinte award op maat. 

Het gebruik van 3D-printen voor awards opent een wereld van unieke mogelijkheden. Met deze technologie is het mogelijk om awards, trofeeën en relatiegeschenken te personaliseren. Denk aan custom vormen en materialen, het spelen met kleuren en verschillende afwerkingen en het toevoegen van jouw bedrijfsnaam. Het resultaat? Een innovatieve award die een evenement of competitie net dat extra tintje geeft. Maar waar begin je als je op zoek bent naar een award? Van unieke designs tot replica's van bestaande modellen, we helpen je graag bij het maken van awards die perfect passen bij jouw visie. Alles binnen jouw vastgestelde budget. Van één stuk tot 500 stuks: alles is mogelijk!
Keuzes

De eerste stap in het proces is het definiëren van jouw visie. Welk verhaal wil je dat de award uitdraagt? Bij het kiezen van een award zijn de mogelijkheden eindeloos:

  • Vorm en Design: Van klassiek tot avant-garde, de vorm van de award kan variëren van strak en modern tot meer traditioneel en artistiek.
  • Afwerkingen: Denk aan verometal voor realistische metaalafwerkingen of levendige kleuren als aflak voor een persoonlijke touch.
  • Sokkels en Naamplaatjes: De keuze van de sokkel – marmer, hout, 3D-geprint, gegoten of roestvrijstaal – draagt bij aan de presentatie. En de personalisatie met naamplaatjes maakt het geheel uniek.
Het Creatieproces

Het creatieproces van een award begint met het in kaart brengen van jouw voorkeuren. Laat ons jouw voorkeuren weten door de vragen in onze offertevragenlijst te beantwoorden. Op die manier verkrijgen wij een duidelijk beeld van jouw visie en stijlvoorkeuren. Gebaseerd op deze informatie bieden wij vervolgens een passende offerte aan. Indien je nog geen specifiek model hebt, zullen we jouw ideeën vertalen naar een 3D-model. Na goedkeuring van dit model gaan we over tot het printen en afwerken van jouw gewenste design.

Finishing touches

De laatste details omvatten het aanbrengen van een van onze professionele afwerkingen, zoals glanzende metallic tinten, matte texturen, verometal of andere luxe afwerkingen op de award. Vervolgens graveren we de naamplaatjes voor een indrukwekkende presentatie. Heb je een andere afwerking in gedachten die niet op onze site vermeld staat? Of twijfel je welke afwerking het mooiste resultaat geeft voor jouw award? Aarzel niet om het ons te laten weten, we denken graag met je mee. 

Interesse in custom trofeeën of awards?

Neem dan contact met ons op!

MEER LEZEN?

Andere blogs