Awards

Wij maken met regelmaat prachtige awards: van kunstzinnig in brons tot de F1 Award van Zandvoort 2021. We hebben diverse mogelijkheden: een basic aflak tot luxe in chroom. Wij kunnen u volledig helpen, van een op maat gemaakte award tot een replica van een reeds bestaand model. Wij kunnen voor u ook een op maat sokkel regelen en een plaatje met daarop de benodigde tekst. Alles binnen uw vastgestelde budget. Van één stuk tot 500 stuks: alles is mogelijk! ​

Wat wij bieden:

Trophy Formule 1 | 3D Next Level - Creative - Branche: Trofeeën & Beelden

F1 Award 2021

Met trots kunnen wij mededelen dat wij deel hebben uitgemaakt van het project voor de nieuwe Heineken trofeeën voor de Nederlandse Formule 1 Grand Prix en W-Series.
Dank aan al onze partners en natuurlijk onze klant @studiopietboon en @heinekennl voor de leuke samenwerking.

Wij mochten de onderstukken van deze award maken en aflakken.

Zakenvrouw Award

Voor kunstenares Eline Muriël hebben wij een verkleinde award-versie gemaakt van haar kunstwerk “Strong Women”. Deze award is gemaakt in verschillende bronscoatings en in een gouden aflak. De award wordt gebruikt voor uitreikingen van zakenvrouw van het jaar, bij beurzen en congressen.

Eline muriel zakenvrouw awards
Movella Awards

Movella Awards

Voor dit project hebben we zestig awards 3D-geprint, voorzien van een gouden aflak en op een 3D-geprinte sokkel  gemonteerd met op maat gemaakte naamplaatjes.

Big Green Egg Open

Voor het golftoernooi van de Big Green Egg Open hebben we diverse kleine Eggs gemaakt d.m.v. rotatiegieten. Na het rotatie gieten worden de BBQ’s voorzien van de gewenste donker groene kleur en tot slot zijn door Buitelaar Metaal alle details aan de BBQ toegevoegd zoals de grepen, logo’s en metalen plaat. De Eggs werden gebruikt als trofee voor het toernooi. 

Big Green Egg open Awards
Afas Musical Award

AFAS Musical Award

Voor de Musical Awards 2022 hebben wij de reeds bestaande award gescand in 3D, vervolgens hebben we hem vergroot, verstevigd en tot slot in een Vero Metal bronscoating afgewerkt.

3D-design

Voor deze wisseltrofee hebben we op maat een 3D-design gemaakt, vervolgens 3D-geprint en gespoten in een gouden coating.

Rauwe Hond Wisseltrofee
Chroom award

Chroom

Wij maken met regelmaat prachtige awards. Zoals deze 3D-geprinte trofee voor recreatieparkdeboshoek.  Voor deze wisseltrofee hebben we een zeer gedetailleerde ananas 3D-geprint, en vervolgens verchroomd in goud. Tot slot hebben we een op maat sokkel en naamplaatje gemaakt.

Interesse in custom trofeeën of awards?

Neem dan contact met ons op!

Portfolio

Andere cases

Monument for Martin Luther King

kunstwerken

Oscam X The New Originals Chess

Superhost wisseltrofee

trofeeën & beeldjes

Varend Corso – Draak