Fabulous finishing

Bronsgieten

Van een 3D print tot een award, kunstwerk of beeld vereeuwigd in brons! Zeer complexe vormen zijn niet haalbaar met de authentieke manier van bronsgieten. Maar door de 3D-print direct uit te branden maken we samen met onze partners mogelijk wat eigenlijk niet lijkt te kunnen.

Wij werken intensief samen met diverse bronsgieters. Wij hebben namelijk ook materialen waar bronsgieters direct mee aan de slag kunnen waardoor ze de 3D-print uitbranden en daardoor verschillende stappen (zoals mallen maken etc.) over kunnen slaan. Dit scheelt veel arbeid bij de bronsgieter. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om samen met onze bronsgieters deze technieken werkend te krijgen en te optimaliseren. Voor meer informatie met alle details kunt u contact opnemen met onze engineers.

De voordelen van 3D-printen i.c.m. bronsgieten

Extra’s die we kunnen aanbieden voor het tot stand komen van de 3D-print:

Bronsgieten
Bronsgieten

Voor specifieke voorbeelden van kunstwerken kunt u een afspraak maken in onze showroom. Wij plaatsen deze kunstwerken niet zonder toestemming op onze website of op onze social media. 

Naast 100% bronsgietingen bieden we ook bronscoatings aan. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden om kunstwerken te verfraaien met brons.

Gerelateerde projecten

Portfolio

Fabulous finishing

andere afwerkingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op en bekijk onze showroom!