Fabulous finishing

Metallic lak

Onze 3D-prints worden geprint via de SLA 3D-printtechniek. Hierbij is het voordeel dat onze 3D-prints zeer gedetailleerd zijn. Voor de afwerking betekent dat wij minder schuurwerk hebben ten opzichte van andere 3D-printtechnieken. Ons materiaal komt vaak wit of zwart uit de printer en daarom voorzien wij onze 3D-prints vaak nog van een coating in onze professionele spuitcabine. U kunt een afspraak maken in onze showroom, hier hebben wij veel voorbeelden van bijzondere coatings zoals metallic lak liggen.

Onze metallic lak afwerking voegt een vleugje glans en luxe toe aan elk project. De magie van metallic lak ligt in de speciale pigmenten die in de verf zijn verwerkt. Deze pigmenten zijn gemaakt van kleine, glinsterende deeltjes, meestal metaaldeeltjes zoals aluminium, die het licht op een unieke manier reflecteren. Hierdoor ontstaat een prachtig glitterend effect dat afhankelijk van de lichtinval steeds van kleur lijkt te veranderen.

Toepassing metallic lak

De toepassingen van metallic lak zijn divers. In de auto-industrie wordt het vaak gebruikt om auto’s een chique en stijlvolle uitstraling te geven. In interieurdesign wordt het toegepast op meubels, accessoires en decoratieve elementen om een vleugje glamour toe te voegen aan de ruimte. Ook bij onze projecten wordt metallic lak steeds meer gebruikt om sculpturen en 3D-objecten een uniek en opvallend uiterlijk te geven. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van 3D-printen met onze hoogwaardige afwerkingen. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw project een schitterende uitstraling.

Arnaud - Aan het spuiten bij 3D Next Level - Metallic lak, professionele aflak

Bezoek onze showroom en laat u inspireren door een breed scala aan bijzondere coatings.

De mogelijkheden zijn eindeloos, kijk ook eens bij professionele aflak & special paint/ airbrush!

Gerelateerde projecten

Portfolio

Fabulous finishing

andere afwerkingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op en bekijk onze showroom!