Fabulous finishing

Professionele aflak

Onze 3D-prints worden geprint via de SLA 3D-printtechniek. Hierbij is het voordeel dat onze 3D-prints zeer gedetailleerd zijn. Voor de afwerking betekent dat wij minder schuurwerk hebben ten opzichte van andere 3D-printtechnieken. Ons materiaal komt vaak wit of zwart uit de printer, wat ons de perfecte gelegenheid biedt om uw project een persoonlijk tintje te geven met onze professionele aflak. Met oog voor detail en precisie brengen onze vakmensen de coating aan, waarbij ze zorgvuldig rekening houden met de unieke eigenschappen van het materiaal en ontwerp. Het resultaat is een gelijkmatige, gladde en naadloze afwerking die het oppervlak beschermt en tegelijkertijd een schitterende uitstraling geeft.

We nodigen u graag uit om een afspraak te maken in onze showroom, waar we een uitgebreide selectie van voorbeelden hebben die onze veelzijdige mogelijkheden laten zien. Ontdek de diverse kleurenopties, texturen en afwerkingsstijlen die we bieden. Ons team staat klaar om u te adviseren en samen met u te brainstormen over uw project, zodat we uw ideeën werkelijkheid kunnen laten worden.

Frankey straatlantaarn - Professionele aflak - Kunst

Toepassing professionele aflak

De toepassingen van onze aflakken zijn divers, zo bieden we bijvoorbeeld ook de optie van verschillende kleuren. Onze vakmensen voorzien het model dan van meerdere kleuren en creëren een verbluffende full-color 3D-print. Geef jouw creatie de meest indrukwekkende afwerking die het verdient!

Arnaud - Aan het spuiten bij 3D Next Level - Metallic lak, professionele aflak

 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren door een breed scala aan bijzondere coatings.

De mogelijkheden zijn eindeloos, kijk ook eens bij metallic lak & special paint/ airbrush!

 

Fabulous finishing

andere afwerkingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op en bekijk onze showroom!