Fabulous finishing

Special paint
& Airbrush

Sommige 3D-objecten lenen zich uitermate voor het airbrushen van de 3D-print. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dieren, mensen of objecten waarbij er verschillende kleuren worden gebruikt en waarbij je echt de aandacht wilt trekken. Wij kunnen het zo gek maken als dat u wilt, van 3-kleurig ontwerp tot extreem gedetailleerde airbrush. 

Voor mensen die nog nooit van deze techniek gehoord hebben: airbrush is een kunstvorm waarbij verf door middel van een spuitje en een compressor heel fijn verstoven op het materiaal wordt aangebracht. Het spuitpistool verneveld de verf tot kleine druppeltjes, waardoor de kunstenaar precieze controle heeft over de kleur en de intensiteit. Deze techniek maakt het mogelijk om realistische en gedetailleerde afbeeldingen te creëren. Airbrush wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid, waardoor kunstenaars een breed scala aan effecten kunnen bereiken, van subtiele kleurovergangen tot opvallende contrasten.  Onze vaste airbrusher @rbrush_atelier bracht onderstaande 3D-prints echt tot leven.

De voordelen van airbrushen:

Varend Corso Draak - Reclameobjecten -Airbrush - 3D Next Level Creative

Kom gezellig langs en bekijk geairbrushte 3D-prints bij ons in de showroom! Of neem een digitale tour op de website van R-Brush en laat je inspireren door de prachtige werken die daar schitteren.

Fabulous finishing

andere afwerkingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op en bekijk onze showroom!